diumenge, 3 de novembre del 2019

Comparem tres poemes que parlen d'amor

La tercera entrada que es proposa per a la 1a avaluació deu tenir al voltant de les 350 paraules, i respondrà al tema L'expressió de la relació amorosa en tres poetes medievals. Pervivències en l'actualitat. 

Es tractaria de seleccionar tres poemes/autors per abordar-ne l'estil, el tema concret del poema, la manera de presentar-hi l'amor o el desamor, l'odi, etc. cap a la persona o objecte que invoca el poeta, i la resposta que n'obté, si és que hi ha resposta. Cada poema és una manera d'abordar l'amor genèric. En fem un llistat possible de temes: amor a la terra, amor submís a la dama o el cavaller, eròtic, no correspost, xantatgista, amor a la llibertat, angoixós o desconfiat, apassionat, misògin, amor a la vida, etc. Finalment, i de manera general, comproveu si alguna d'aquestes formes té pervivència en l'actualitat als llibres, les pel·lícules, les cançons o les vostres experiències personals i completeu així el darrer paràgraf de l'escrit. En aquest text no cal una gran profunditat sinó anar més aviat al gra; per això, en cinc línies aproximadament per autor pot arribar-se al còmput demanat.

El termini acaba dilluns, dia 11 inclusive. Tan sols ens quedarà redactar la ressenya de l'obra teatral que veurem dijous dia 14.
- - - - -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa ací la teua aportació pública anotant el teu nom. El professor la rep per e-mail també.