dimarts, 7 d’abril del 2020

Dimecres, prova de sintaxi a partir de les 10h


Esteu convocats i convocades a passar demà (o ja hui, dimecres) una prova voluntària de sintaxi de l'oració composta en aquest mateix blog a partir de les 10h. He decidit no tancar-lo després per tal que pugueu disposar de més oportunitats, temps, etc. Però els qui arribeu puntuals, aprofiteu per contestar-lo a eixa hora, que després teniu més faena.

Amb més de la meitat de l'alumnat de 1r de Bat no he tingut feed-back per saber com vos manegeu amb l'oració composta. Estudiar-la per compte propi i si es tenen dificultats, no deu ser fàcil. I més per als que doneu per perduda la batalla des del principi. Però es valora l'esforç que feu. Aquest control és molt útil també per a mi. Per això us agraïsc que el contesteu i, si teniu dubtes en veure els resultats, que m'envieu un mail per consultar.

Sobre els deures, jo publicaré de vesprada un escrit en el blog per a orientar els treballs creatius de la lectura i concretaré més coses. Els terminis seran amplis, fins als darrers dies d'abril. No vull que vos sentiu obligats a treballar l'assignatura durant la Pasqua, si no us ve de gust. Però sí que us recomane que no perdeu el gust de la lectura i, fins i tot, de l'escriptura creativa.
Fins demà, a les 10h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa ací la teua aportació pública anotant el teu nom. El professor la rep per e-mail també.