diumenge, 2 de juny del 2019

Memòria final del portafoli

Arribem al final del curs i has de redactar la tercera i última entrada del portafoli: la memòria. Serà un breu escrit que comences a l'aula d'informàtica i que pots acabar al final de la setmana en últim terme. La memòria contindrà al voltant de les 250-300 paraules (17-20 línies del blog aproximadament), i respondrà, si més no, a cinc de les sis pautes orientatives. No oblides agregar una imatge il·lustrativa.

  1. Títol que has de posar: Memòria del portafoli i del curs (o semblant).
  2. Explica quina era la teua expectativa al principi del curs en la matèria de valencià i amb quines “novetats” t'has trobat. Pots incloure valoracions, dificultats...
  3. Quin ha sigut l'ús que has fet del blog portafoli. Per a què t'ha servit. Trobes que pot ser útil per al curs de 2n de Bat? Explica-ho.
  4. Quines dos o tres activitats destacaries entre totes les que s'han fet al blog o s'han proposat a classe. Explica per què les destaques.
  5. Enllaça, per acabar, els dos o tres escrits propis que et semblen més bons, interessants, creatius... Presenta'ls i raona per què els has triat.
  6. Si tens algun suggeriment a fer al professor o als companys per millorar l'experiència del portafoli o les classes, proposa-ho ací.
Convé que faces una ullada a tots els escrits personals publicats i que mires si encara n'has de corregir algun. Comprova si totes les teues publicacions duen l'etiqueta del cognom. I amb aquesta darrera activitat tanquem el portafoli individual. En breu termini arriba el descans estiuenc, però si vols continuar escrivint en el blog, ho podràs fer fins setembre. Ànims amb l'espenta final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa ací la teua aportació pública anotant el teu nom. El professor la rep per e-mail també.